До Одеси перестали пускати пасажирські автобуси

Субота, 26 січня 2013, 19:59

Через складні погодні умови до Одеси обмежено в'їзд не тільки великовантажного транспорту, але й автотранспорту, що здійснює міжміські пасажирські перевезення.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу територіального управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в області, таке розпорядження прийняла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Одеської облдержадміністрації.

З урахуванням складних погодних умов, викликаних рясним снігопадом, одеські рятувальники працюють в посиленому режимі. Протягом 25 січня і першої половини 26 січня зі "снігового полону" звільнено 173 одиниці транспорту, зокрема 47 автобусів, які перевозили 432 пасажири, уточнили в облуправлінні.

В суботу ускладнено рух транспорту на ділянках траси Одеса-Миколаїв в районі населеного пункту Кошари, в районі Грибного каналу - на автодорозі Одеса-Овідіополь. Також виникли затори на магістралі Одеса-Київ між селищами Краснознаменка і райцентром Любошівка, що змусило місцевий райвідділ ДАІ заборонити на цій ділянці рух пасажирського транспорту.

25 січня одеський міський голова Олексій Костусєв видав розпорядження про заборону в'їзду в місто вантажного транспорту "задля уникнення аварійних ситуацій і заторів громадського транспорту, викликаних погіршенням погодних умов (сильних опадів у вигляді снігу)".

Як наголошувалося на зборах міського штабу з ліквідації наслідків сильного снігопаду, в звичайному режимі працює Одеський міжнародний аеропорт, не допускаючи скасування рейсів, безперервно розчищається паркувальна автомобільна зона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування