Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценкові доведеться робити нову операцію?

Понеділок, 28 січня 2013, 08:37

Засудженому екс-голові МВС Юрію Луценку, можливо, проведуть другу операцію.

Як повідомило газеті "Сегодня" джерело в оточенні Луценка, лікарі будуть вирішувати це питання незабаром.

"Яку саме (операцію) – цього поки точно не знаю, у нього ж декілька захворювань. Знаю, що, незважаючи на перенесену операцію, Луценко вже намагається жартувати", - сказало джерело видання.

Раніше, екс-міністра привезли з Менської колонії в приватну київську клініку "Оберіг", щоб вирізати поліп із кишечника.

У результаті, за словами дружини екс-міністра Ірини Луценко, медикам довелося вилучити 20 таких пухлин, після чого поліпи відправили на дослідження, чи немає в Луценка онкології.

Також минулого тижня Ірина Луценко заявляла, що в її чоловіка в поганому стані печінка, нагадує газета.

Вона також скаржилася, що їй не дозволяли побачитися з чоловіком і підзахисним.

Тюремники офіційно говорять, що не пускають рідних і адвокатів до Юрія Луценка, бо такі побачення в лікарні не передбачені законом.

А неофіційно один із керівників відділів у пенітенціарній службі сказав газеті: "Якби їхня сторона постійно не нарікала на нашу роботу, то ми б, можливо, і робили винятки. Але постійно чуємо, що ми такі-сякі, тому чинимо суворо за законом, щоб уникнути неприємностей".

"Хоч це й не афішується, але для рядових ув’язнених іноді теж робляться винятки, тобто побачення в лікарні дозволяються, адже всі ми люди", - додало джерело видання в ДПтС.

За різними оцінками, Луценко проведе в лікарні від 10 днів до місяця.

"Сегодня" нагадує, що операція обійшлася родині Луценка приблизно у 20 тисяч гривень, а тижневе перебування в стаціонарі обходиться екс-міністру ще в 10-20 тисяч гривень.

За словами медиків, у перший рік після операції Луценкові доведеться проходити контрольний огляд щомісяця, у другий рік – кожні 3 місяці, потім – раз на півроку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування