На заході України очікується потепління

Вівторок, 29 січня 2013, 14:08

У найближчу добу в західних областях очікується підвищення температури, разом з тим невеликий сніг ймовірний у східній частині.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Укргідрометцентр.

У західних областях очікується сніг з переходом у дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, вдень місцями пориви південно-західного вітру 15-20 м/с, температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла.

На решті території країни, вночі на Лівобережжі й у Криму, вдень у східній частині невеликий сніг, мокрий сніг.

Вночі, вранці на півдні й сході місцями туман, температура вночі 2-7° морозу, у Чернігівській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Одеській та Миколаївській областях до 10° морозу, вдень 0-5° морозу, у Криму вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0-5° тепла. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. На дорогах країни ожеледь.

У Києві – без істотних опадів. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. На дорогах ожеледь. Температура вночі 6-8, вдень 1-3° морозу.

За прогнозами синоптиків, 31 січня вночі в західних, більшості північних, Вінницькій, Черкаській областях, вдень в Україні, крім заходу, мокрий сніг і дощ (вночі в західних, Житомирській, Вінницькій областях місцями сильні опади), місцями налипання мокрого снігу, ожеледь.

На дорогах ожеледь. Вітер південно-західний, 5-12 м/с, у західній половині місцями пориви 15-20 м/с, у Карпатах до 25 м/с.

Температура вночі 1-7° морозу, на заході близько 0°С, вдень 0-5° тепла, у західних областях і в Криму 3-8° тепла, у східних, Сумській і Полтавській областях вночі 3-8° морозу, вднь 0-5° морозу.

У Києві – сніг, мокрий сніг, вдень з переходом у дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледь. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вночі, вранці пориви 15-20 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень 1-3° тепла.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування