Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" висміюють опозицію: "Відпочинок на Мальдивах важливіший за Тимошенко"

Вівторок, 29 січня 2013, 16:39

У Партії регіонів заявляють, що опозиція потерпіла фіаско з ініціативою скликати позачергову сесію парламенту, бо багато її депутатів віддали перевагу відпочинку за кордоном.

Прес-служба партії поширила у вівторок 6 коментарів із цього приводу.

Так, Михайло Чечетов заявив, що фракція "Батьківщини" продемонструвала своє повне політичне фіаско.

"Те, що опозиція не зможе зібрати голоси на позачергову сесію, було зрозуміло ще тоді, коли на порядку денному стояв найважливіший для опозиції законопроект про декриміналізацію статей КПК, за якими засуджено Тимошенко", - зазначив він.

"Але в цей час половина з них були вже на Мальдивах, Канарах і в Альпах. А, наприклад, пан Соболєв був за кордоном. І він був дуже здивований, що цей законопроект був взагалі винесений у залу", - заявив Чечетов.

За його словами, під ініціативою скликати позачергову сесію "за багатьох депутатів розписувалися помічники".

Його соратник Володимир Олійник також заявив, що заява опозиції про необхідність скликати позачергову сесію "виявилася мильною бульбашкою" і спробою попіаритися.

"Вочевидь, що відпочинок опозиціонерів на Мальдивах для них важливіший, ніж захист Тимошенко. Ну, відпочивають хлопці, що поробиш. Не до Юлі їм зараз", - сказав він.

"Вони говорять, що потрібні сенсорні кнопки в сесійній залі, щоб кожен голосував сам за себе, і водночас підробляють підписи на папері", - зіронізував Олійник.

Вадим Колесніченко також заявив: "Повний провал ідеї про скликання позачергової сесії вкотре доводить, що як такої у нас опозиції і нема. Є лише купка невдах, які не в змозі довести розпочате до кінця".

"Вони розгойдують човен із назвою "Україна", бо їх не турбує, що буде завтра. Їм важливо голосно заявити на весь світ про себе сьогодні. Тому вони спершу галасують, що потрібно терміново й негайно скликати позачергову сесію…, а потім у них навіть не вистачає сил і мужності знайти 150 депутатів, які підпишуться під вимогою", - додав він.

Інна Богословська обурилася: "Підробляти підписи своїх колег тільки заради того, щоб скликати позачергову сесію й утрьохсоте вийти на трибуну з полум'яною промовою, витративши при цьому 3 млн грн українських платників податків – чи можна придумати ще щось безглуздіше?".

"І цей проект виявився їм не по силах. Бажання зіграти на публіку пішло в розріз із організаторськими здатностями опозиції", - покепкувала вона.

Олег Зарубінський заявив, що спроба опозиції попіаритися "провалилася з феєричним тріском" і засвідчила її роз'єднаність. Він також нагадав про кримінальну відповідальність за підробку підписів.

А Нестор Шуфрич поскаржився, що повернувся в Київ заради позачергової сесії, і неузгодженість у діях опозиціонерів викликає в нього подив.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
12:04
Росіяни вдарили КАБами по промисловому об’єкту у Сумах
11:57
Споживання електроенергії зросло на 3,8%: в енергосистемі зберігається дефіцит – "Укренерго"
11:55
фотоЗ Таллінна до Києва: естонський депутат розпочав велопробіг, щоб зібрати гроші для ЗСУ
11:55
День після Чорнобилю. Як "Динамо" обіграло "Спартак" на переповненому 100-тисячному стадіоні
11:50
РосЗМІ: У Росії різко зросла кількість вакансій для людей з інвалідністю на тлі війни в Україні
11:39
відео"Патрулювала" кордон: прикордонники помітили рись у Карпатах
11:32
За 2023 рік перевізникам компенсували лише 6% витрат за пільговиків – Мінвідновлення
11:25
фотоРосіяни атакували КАБами Харківщину, серед постраждалих — діти
11:12
фотоУ Стокгольмі відкрився другий фестиваль "Українська весна"
11:05
відео Зеленський в річницю аварії на ЧАЕС закликав світ тиснути на Росію, щоб звільнити ЗАЕС
Усі новини...