На ICTV не "побачили сенсу" в словах Пукача про Кучму і Литвина

Середа, 30 січня 2013, 18:48

У сюжеті "Фактів" на ICTV про вирок Олексію Пукачу не було згадано прізвищ Леоніда Кучми та Володимира Литвина, бо їх прізвища відсутні у вироку і не згадувались у матеріалах слідства.

Про це сказала головний редактор інформаційної служби ICTV Олена Фроляк у коментарі "Телекритиці".

"Прокурори наголошують - і про це сказано в сюжеті - серед замовників вбивства Пукач назвав лише Кравченка і жодних інших прізвищ там не фігурувало... Про незадоволення адвокатів Пукача, яких обурило, чому не допитали колишніх керівників держави, "Факти" теж сказали", - заявила вона.

"Видавати в ефір емоційні слова людини, засудженої на довічне ув‘язнення, не бачу сенсу. В такому стані можна сказати будь-що", - зазначила Фроляк.

Як відомо, слова засудженого до довічного ув'язнення за вбивство Георгія Ґонґадзе Олексія Пукача, який згадав під час оголошення вироку про вину Леоніда Кучми і Володимира Литвина, поставили у сюжети новин всі загальнонаціональні канали, окрім ICTV, СТБ і Нового каналу.

На запитання судді, чи зрозумілий йому оголошений вирок Олексій Пукач відповів (дослівно): "І буде зрозуміло тоді, коли Кучма й Литвин будуть разом зі мною. Запросите в Кучми і в Литвина. Вони все розкажуть. Тому запитайте про мотив і про умисел у Литвина і у Кучми".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування