Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко ніколи не попросить Януковича про помилування – дружина

Четвер, 31 січня 2013, 11:22

Екс-міністр МВС Юрій Луценко ніколи не напише заяву з проханням помилувати його.

Про це у залі Верховної Ради 31 січня заявила дружина Луценка – Ірина.

Вона відзначила, що коли почула такі пропозиції (попросити про помилування) від оточення президента Віктора Януковича, то запитала у Луценка, чи буде він писати заяву.

"Луценко каже: "Ніколи не напишу! Я дозволю Януковичу і сьогоднішній владі закінчити методичні рекомендації по знищенню інакомислячих. Вас таких 158 і я. 158 на Україну, які сказали Януковичу відкрито: "Янукович, ми проти тебе!"". Таких двоє залишилися в тюрмі. Луценко каже: "Ніколи не напишу  – бо це легітимізація його злочинів, особисто Януковича. Бо це дозвіл їм знищити 158 опозиціонерів", - процитувала слова Луценка дружина.

"Він сказав: "Не напишу, бо це 37 рік, бо це означає нахилити голову і погодитися з тим, що робить Янукович, Чечетов, з тим, що робить Рибак", - додала Луценко.

Вона зазначила, що Луценко розраховує на опозиційних депутатів.

"Він вам показує приклад. Він сидить за 42 мільйони і каже: "Я їх не зраджу"! А ви їх не зрадите?", - звернулася Луценко до опозиції.

Вона нагадала, як її щодня до білизни роздягали, коли вона приходила до чоловіка, як не передавали її передачі.

"Мене запитали: "Іро, ти що йому нічого не можеш передати, крім цибулі?" Я кажу: "Як не можемо? Зібрали, з ночі чергу займаємо, щоб передати". А мені кажуть: "Він нічого не отримує". Я коли його побачила через три місяці – мінус 10 кг. Згодом він скинув ще 25 кг – третина ваги", - нагадала Луценко.

Вона закликала депутатів задуматися над цим.

"Думайте – сидячи тут, приходячи додому. Думайте, що будуть робити з вашими жінками, з вашими батьками, з народом, якщо одного дня Янукович скаже: "Так, сьогодні мені цей не подобається – кидайте цього за грати!".

Українська правда   

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування