"Аеросвіт" не літатиме Україною

Четвер, 31 січня 2013, 21:28

Авіакомпанія "Аеросвіт" призупинила власне оперування на середньомагістральних і регіональних повітряних лініях.

Про це сказано в повідомленні прес-служби компанії.

"Відповідно до програми реструктуризації діяльності компанії, "Аеросвіт" зосередиться на обслуговуванні чинної далекомагістральної мережі польотів", - йдеться у заяві.

У пресс-службі зазначили, що авіаперевізник уже почав продаж квитків на рейси "Київ-Нью-Йорк-Київ" на період з початку квітня.

Згідно з інформацією, до початку літнього сезону "Аеросвіт" буде виконувати окремі рейси в Нью-Йорк, Пекін і Банкок з урахуванням завантаження й необхідності вивезення пасажирів.

"Компанія поетапно повертає лізингодавцям середньомагістральні літаки Boeing-737 і проводить підготовку свого далекомагістрального флоту", - сказано у заяві.

"Іде підготовка до інтенсивної експлуатації літаків у літній період, обновляється інтер'єр, переконфігуруються салони й завершуються планові роботи з їх техобслуговування", - додали у прес-службі.

В "Аеросвіті" зазначили, що наразі до складу далекомагістрального флоту входять 7 літаків Boeing-767.

Як відомо, 29 грудня 2012 року Господарський суд Київської області почав банкрутство "Аеросвіту" на підставі заяви самої компанії.

Після цього низка аеропортів відмовилася від обслуговування авіакомпанії, а система взаєморозрахунків Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA) припинила обслуговування "Аеросвіту".

У підсумку авіакомпанія відмовилася від більшості своїх рейсів.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування