ПІД ДОНЕЦЬКОМ ЗАГОРІВСЯ ЛІТАК: 5 ЗАГИБЛИХ

Середа, 13 лютого 2013, 18:35

Літак Aн-24 "Одеса - Донецьк" (чартер) здійснив аварійну посадку під Донецьком і загорівся. Повідомляється про 5 загиблих.

Про це розповіла прес-секретар держкомітету з НС України Світлана Бородіна, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

На борту літака знаходилися 45 осіб.

Це були футбольні вболівальники, які хотіли відвідати "Донбас-Арену", де 13 лютого о 21:45 в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зустрінуться "Шахтар" і дортмундська "Боруссія".

"Думська" повідомляє, що серед пасажирів - багато відомих одеських бізнесменів і політиків. Є кілька представників судової влади.

За словами очевидців, у момент аварії літак викотився за межі злітно-посадочної смуги і перекинувся, після чого сталося загоряння.

У свою чергу відомий донецький блогер Денис Казанський на своїй сторінці в мережі Facebook пише, що літак належав "Південним авіалініям".

"Літак загорівся у полі. Частину пасажирів вдалося евакуювати, знайомий, який летів на борту, говорить, що є жертви. Співробітники аеропорту поки не дають інформацію по жертви і постраждалих, але скоро буде офіційне повідомлення. Поки зволікають через футбол", - зазначає він.

"Людей підібрали автобусом і везуть в аеропорт. У аеропорту швидкі", - додав блогер.

"Пасажири аварійного літака АН 24 зараз дають свідчення міліції, їх не випускають з аеропорту, до них не пускають близьких і знайомих. Даних про жертв та постраждалих поки ніхто не дає", - уточнив Казанський.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News