Луценко: Я – політичний полонений, і мені немає за що просити помилування

П'ятниця, 15 лютого 2013, 11:46

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вкотре заявляє, що не проситиме про помилування у президента Віктора Януковича.

"Я – не злочинець, я – політичний полонений і мені немає за що просити помилування. З політичної точки зору це ще більш очевидно. Є речі, важливіші навіть за свободу. Я не можу допустити приниження Майдану і української демократичної опозиції", - заявив він, повідомляє прес-служба "Народної Самооборони".

"Відмова просити помилування у Януковича – це моя форма спротиву злу. Так я розумію свій обов’язок перед країною і однодумцями", - додав він.

Говорячи про лист громадськості, який з’явився у пресі із підписами під вимогою про його звільнення за станом здоров’я, Луценко зазначив:

"Перш за все, мені дуже приємно, що питання мого здоров’я, вимога мого звільнення об’єднала багатьох надзвичайно шанованих мною людей".

"Знаю також, що навколо цього листа точиться дискусія про те, чи варто було звертатися до Януковича. Я повністю поділяю логіку тих багатьох, у тому числі і моїх друзів, які вважають неприйнятними переговори із політтерористами. Отже, я хотів би подякувати усім, хто не залишився байдужим до ситуації з політв’язнями, хто демонструє в той чи інший спосіб турботу і солідарність", - додав він.

Луценко також вкотре заявив, що переконаний у своїй перемозі у Європейському суді.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News