Заступник Кличка: влада може не визнати результати виборів мера Києва

Субота, 16 лютого 2013, 22:53

Заступник глави фракції "УДАР" у ВР Віталій Ковальчук переконаний, що вибори мера Києва і депутатів Київради відбудуться цього року.

Про це він заявив у суботу в ефірі 5 каналу.

"Вибори в Києві повинні відбутися (в цьому році) - і мера, і до міськради. Інакше постане питання легітимності влади. Я не бачу обґрунтованих підстав вибори в Києві скасовувати", - сказав депутат.

"Можуть бути всякі різні результати цих виборів. При перемозі кандидата від опозиції влада може зробити все, щоб не визнати результати цих виборів. Але те, що вони відбудуться, я в цьому впевнений", - додав він.

Ковальчук також висловив думку, що опозиції вдасться визначити єдиного кандидата на посаду мера Києва.

"Партія УДАР готова до будь-якого варіанту розвитку подій. Найголовніше - щоб кандидат від опозиції був єдиним", - підкреслив він.

За словами Ковальчука, представники опозиції перебувають "у гарній динаміці розвитку відносин" і демонструють бажання домовлятися.

Він також повідомив, що "УДАР" на найближчій сесії Київради буде вимагати звіту директора "Київавтодору" та буде піднімати питання про його відставку. "Після цього ми перейдемо до питання стану Київпастрансу", - пообіцяв нардеп.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування