Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На владу чекатимуть великі несподіванки на перевиборах - Шевченко

Вівторок, 19 лютого 2013, 07:29

Під час дочасних виборів до парламенту, якщо такі відбудуться, опозиція висуне по одному спільному кандидату на кожен округ.

Про це заявив депутат від "Батьківщини" Андрій Шевченко в ефірі телеканалу ТВі.

"Є таке просте українське правило: чим менше масштаб, тим більше фальсифікацій. Мажоритарний округ вкрасти набагато легше, ніж вибори по всій Україні. Вибори мера набагато легше вкрасти, ніж вибори президента. Такі наші українські реалії", - сказав він.

"Ми будемо орієнтуватися на повне узгодження кандидатів між трьома опозиційними силами – це "Батьківщина", "Свобода" і УДАР", - наголосив Шевченко.

"Якщо влада розраховує на мажоритарці отримати кращий результат, то на неї будуть чекати великі несподіванки. Вона в кожному окрузі отримає єдиного узгодженого кандидата від трьох ключових опозиційних сил. Ми до цього цілком готові", - заявив він.

"Я думаю, що це – блеф і влада не розглядає варіанту дострокових виборів", - додав Шевченко.

Опозиціонер також висловив упевненість, що на виборах у Каневі депутат від влади нізащо не переможе.

"На моє переконання, Богдану Губському немає що робити далі в 197-му окрузі в Каневі. Я був там близько Нового року. Збиралося загальноміське віче. І, мені здається, позиція міста абсолютно чітка. Місто нічого не забуло. Канів прекрасно пам’ятає, як вкрали ці вибори", - заявив Шевченко.

"І я абсолютно впевнений, що коли прийде час підтвердити цю позицію, то там кандидату від влади і особисто Богдану Губському нема що робити", - додав він. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...