Кравчук про перевибори ПР: "Це примітивізм дєрєвєнской жизні"

Середа, 20 лютого 2013, 10:50

Перший президент України Леонід Кравчук вважає, що Партія регіонів блефує, погрожуючи перевиборами за мажоритарною системою.

Про це він сказав в інтерв’ю "Коментарям".

"Послухайте, що говорить Чечетов… Він навіть не думає, про що говорить. Він каже, що вони зберуться на 5 хвилин і приймуть новий закон про мажоритарну систему, і підемо на дострокові вибори. Президент після 30-ти днів має право розпустити парламент, але як тільки депутати зберуться хоча б на одну хвилину, це право буде втрачено. Треба знову чекати 30 днів", - сказав Кравчук.

"Комуністи не отримали жодного депутата на мажоритарних округах. Тож вони не голосуватимуть за чисто мажоритарну систему. Кожен мажоритарник витратив мільйони, щоб пройти. Вони не захочуть ще раз витрачатися. Тобто ніхто не проголосує за таку форму виборів", - переконаний екс-президент.

Він згоден із думкою, що "регіонали" блефують.

"Не просто блефують. Це примітивізм дєрєвєнской жизні. Не можна вже так низько падати й не думати, що ще є люди, які аналізують у цьому суспільстві", - сказав Кравчук.

"Настільки непрофесійно, некваліфіковано відбувається ця подія, наслідком якої є те, що 92% українців вважають, що депутати мають щодня приходити на роботу. Звичайний українець не може собі уявити, як це можна вважатися на роботі, але не ходити на неї. А Партія регіонів каже: "Ми шукаємо можливості, як зробити так, щоб не приходити на роботу". Тому рейтинг ПР падає на очах", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...