Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Переговори у Раді заходять у глухий кут?

Середа, 20 лютого 2013, 11:57

Переговори про розблокування Верховної Ради знову зайшли в глухий кут.

Такий висновок можна зробити з записів народних депутатів у Facebook.

"На вчорашній вечір було погоджено 99% питань ... Вночі Єфремова, мабуть, хтось добре проінструктував. Різка зміна позиції ПР. На сьогодні узгоджених позицій 0% ", - пише Володимир Куріннийз УДАРу.

Як пише ударівець Павло Розенко, "переговори тривають, остаточних домовленостей ще немає. Як і остаточного варіанту законопроекту щодо забезпечення процедури персонального голосування".

"Вчора нами було чітко напрацьовано алгоритм контролю за цим процесом: починаючи із письмової реєстрації народних депутатів, закінчуючи самим голосуванням і відповідальності за порушення принципів особистого голосування. Регіонали намагаються виторгувати собі хоч щось", - зазначає депутат.

"Друге питання - терміни введення нової системи електронного голосування. Немає різниці чи це буде Рада -5, 6, 8 чи 10. Але вона повинна бути розроблена і введена в експлуатацію. Дискусія навколо термінів. Регіонали намагаються хоч щось собі виторгувати. Ми - стоїмо, блокаду не знімаємо. Стоїмо до того часу поки не побачимо остаточного варіанту законопроекту. Ну а далі - будемо приймати рішення", - пише Розенко.

Як повідомляє кореспондент "Української правди", переговори тривають. Нещодавно лідери опозиції зайшли в сесійну залу, сказали щось колегам і знову пішли.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...