Янукович обіцяє скоро компроміс по Тимошенко і Луценку

Четвер, 21 лютого 2013, 12:52

Компроміс щодо питання засуджених екс-прем'єра України Юлії Тимошенко і екс-глави МВС Юрія Луценка необхідно знайти найближчим часом.

Про це заявив президент Віктор Янукович у заяві для преси після закінчення тристоронніх переговорів із президентом Польщі Броніславом Коморовським і президентом Словаччини Іваном Гашпаровичем в четвер у Віслі (Польща).

"Торкаючись болючого питання Тимошенко, Луценка, я хотів би вчергове сказати, підтвердити: ми добре розуміємо, що це питання має вирішуватися в юридично-правовій площині", - сказав Янукович, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За словами глави української держави, в Україні "з великим розумінням" ставляться до труднощів і точки зору Європейського Союзу з цього питання, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Розділяючи ці труднощі й тривогу, яка є у наших друзів, ми розуміємо, що досягнення компромісів і пошук рішень є одним з питань, які треба вирішити найближчим часом", - підкреслив президент.

Як відомо, проти Тимошенко розслідується кримінальна справа, де їй загрожує довічне ув'язнення.

Вищий спецсуд не розглядає 7 місяців касацію Юрія Луценка, а Чернігівський суд відмовився його випустити за станом здоров'я.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News