Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк: регіонали на переговорах не говорять, а їдять цукерки

П'ятниця, 22 лютого 2013, 10:01

Лідери парламентських фракцій у п'ятницю в черговий раз спробують домовитися про розблокування парламенту.

Про це заявив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, відповідаючи на запитання, чи домовляться фракції про розблокування Верховної Ради 22 лютого, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У мене складається враження, що вони навмисне не розблокують Верховну Раду, тому що о 10.00, коли приходиш до Рибака, там наливають чай або каву. Чомусь постійно мені підсувають сухарі, а самі їдять цукерки. Не знаю навіть, чому", - сказав Яценюк.

Він додав, що в "регіоналів", напевно, склалася непроста ситуація, "і вони приходять до Рибака не вирішувати питання розблокування парламенту, а випити чаю-кави".

"Ми щораз приходимо з новими пропозиціями, і в той час, поки вони жують, ми намагаємося щось їм пояснити: хлопці, потрібно ж, щоб уже запрацював парламент", - сказав Яценюк.

"Ми будемо чекати. Може, просто потрібно більше цукру в чай додавати. Цукор підсилює розумову діяльність", - відзначив Яценюк.

У свою чергу лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов відзначив, що Партія регіонів підготувала законопроекти, які дозволять розблокувати роботу парламенту.

Ці законопроекти пропонують позбавляти мандатів депутатів, які прогуляли 3 і більше засідання парламенту упродовж місяця, і тих, хто блокує роботу Верховної Ради.

"Це ліквідація причин, а наші колеги борються з наслідками. Ми їм запропонували ліквідувати причини", - сказав він.

При цьому Єфремов відзначив, що якщо опозиціонери відмовляються підтримувати законопроекти "регіоналів", тоді дискусії будуть тривати.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування