Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники не можуть прийняти у вихідний німецьких лікарів Тимошенко

П'ятниця, 22 лютого 2013, 12:31

Держана пенітенціарна служба готова забезпечити роботу Міжнародної медичної комісії МОЗ з 25 лютого.

Прес-служба відомства повідомляє про те, що керівництво ДПтС України через Міністерство закордонних справ України отримало повідомлення про намір німецьких лікарів клініки "Шаріте" прибути до Харкова 23 лютого.

У зв’язку з цим, ДПтС зазначає про відсутність можливості організаційного забезпечення роботи Міжнародної медичної комісії за участі усіх її членів у вихідний день.

Крім того, оскільки йдеться про роботу Міжнародної медичної комісії у складі більше 10 осіб, є необхідність в організації, з точки зору режиму та охорони, перебування усіх членів цієї комісії на території ЦКБ № 5 (на території охоронюваного блоку тримання засудженої).

"Відповідно, враховуючі вищевикладене, ДПтС через МЗС поінформувала представників посольства та клініки "Шаріте" про свою готовність організаційно забезпечити роботу Міжнародної медичної комісії за участі німецьких лікарів з 25 лютого 2013 року (тобто з понеділка)", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, останній раз німецькі лікарі відвідували Тимошенко 15-17 грудня минулого року.

Кілька тижнів тому українські лікарі зробили заяву, що план лікування від німецьких лікарів закінчився.

15 лютого ДПтС передала Печерському суду інформацію, що Тимошенко не потребує подальшого лікування.

22 лютого МОЗ заявив, що екс-прем’єр Юлія Тимошенко не потребує подальшого лікування та реабілітаційних заходів у стаціонарі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування