Включення до Януковича з Майдану почалося з сутички. Янукович розхвилювався

П'ятниця, 22 лютого 2013, 13:31

Під час прямого включення з київського Майдану ледь не сталася сутичка між людьми.

Коли ведучий вирішив надати слово бабусі у першому ряду, один з чоловіків вийшов з натовпу і почав вимагати слово, обурюючись ведучим, який режисував виступи.

Інцидент тривав кілька хвилин. Увесь цей час Янукович сидів у студії, мовчки спостерігаючи за тим, що відбувається.

Зрештою хлопець, який намагався поставити своє запитання, відступив, і слово таки надали бабусі, яка почала свій виступ зі слів про те, що вона голосувала за Януковича.

Потім вона розповіла, у її сім’ї – ветеран війни, "людина, яка мала особливі заслуги перед державою", але за незалежної України не отримала ні ремонту будинку, ні навіть телефону.

Жінка зазначила, що вже 7 років не виконується рішення суду, яким мало бути поремонтовано її будинок.

"Сьогодні я приїхала у приймальню міністра Лавриновича, який не з’явився… У мене запитання, куди мені ще йти в цій державі", - сказала вона.

На це Янукович звернувся до організаторів зборів людей на Майдані зібрати всі питання людей і передати йому.

"Всі, хто сьогодні там присутні, представники влади, можливо, з адміністрації президента… Я не знаю, я не організовував цю подію… Я просив би вас зібрати всі питання, які є у людей, в тому числі, питання цієї жінки, і тих, хто за мене голосував і не голосував. Для мене всі люди однакові", - сказав він.

"Я обіцяю, що я їх розгляну особисто і дам відповіді за своїм підписом. Якщо можна вирішити їх швидко, вирішу швидко, якщо згодом – то згодом. Я вам обіцяю, що жодного питання не буде без відповіді, я використаю всі можливості держави, щоб допомогти цим людям. Я не буду вас дурити, казати брехню. Якщо це буде ні, я скажу, чому ні. Я ніколи не буду перекладати цю відповідальність на когось. Я візьму її на себе особисто. Не хвилюйтеся", - додав Янукович.

Він також звернувся до представників київської влади, які його "чують".

"Підійдіть на Майдан і прийміть кожну людину. Звертаюся до Лавриновича - прийняти пані Супрун розібратися. Якщо ви не розберетеся без мене, я розберуся без вас", - заявив Янукович.

Пізніше, коли Януковичу вже поставили інше питання зі студії, Янукович зробив паузу і сказав:

"Вибачте, я трохи розхвилювався, побачивши Майдан… "

Він додав, що його розхвилювала історія жінки.

Протягом очікування на включення на Майдані періодично виникали сутички.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News