Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Повалій не лізе у бійки в Раді, бо там всі будуть літати

П'ятниця, 22 лютого 2013, 18:19

Співачка та народний депутат Верховної Ради VII скликання Таїсія Повалій розповіла, як їй працюється у парламенті.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

"Перші дні мене навіть звідти щось виштовхувало, якась сила: тікай, тікай, це не для тебе! А тепер думаю: "Ні! Ні! Ні! Це для сильних місце, а я - сильна", - розповіла співачка.

Вона лише три місяці як політик, але до нової роботи вже звикла. Кожен ранок Повалій доводиться розпочинати із подвигу, адже вона дуже любить поспати.

"Я вже навіть сама, без будильника, прокидаюся о сьомій годині. Буває, поставлю собі на 7:15, щоб хоч 15 хвилин поспати. Але о сьомій - все! Я вже прокидаюсь", - розповідає депутатка.

Чоловік та продюсер Повалій Ігор Ліхута зізнався, що досі не може звикнути до ранніх підйомів дружини, але примушує себе щоранку складати їй компанію.

"Я прокидаюся теж, тому що мені так незручно, що вона має їхати в парламент, а я буду, сволота, спати. Знаєте, мені дуже соромно. Мені дуже її шкода", - каже Ліхута.

Однак через бійки у Раді він за дружину не боїться та запевняє, хто її зачепить, той про це пошкодує.

"Вона не входить в бійку ніколи, тому що вона там всіх повбиває, я знаю її характер. Вона як візьме, як скаже: "Я тобі зараз як дам". І все. І там всі будуть літати", - розповів Ліхута із власного досвіду, зазначивши, що у них вдома таке раніше було - навіть тарілки літали.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...