Януковичу в Одесі на садки жалілася директор садка

П'ятниця, 22 лютого 2013, 21:11

Принаймні одеська частина президентського "діалогу з країною" була зрежисованим дійством.

Як повідомляє "Думська", в одеситці, яка поставила Віктору Януковичу запитання про труднощі із зарахуванням дітей до дошкільних навчальних закладів, впізнали директора садочка № 193 Світлану Прітиковську.

Саме вона, згідно з інформацією, представилася матір'ю, що має вказані труднощі.

 

"Не кожна дитина може вільно потрапити в дитячий сад. Як ця проблема вирішуватиметься?", - поцікавилась Прітиковська у Януковича, отримавши просторову відповідь про те, що всі проблеми будуть вирішені дуже скоро.

"Треба сказати, що Світлана Дмитрівна дійсно виховує трьох дітей. Вона - непоганий професіонал, автор декількох праць з педагогіки і перебуває на гарному рахунку в муніципальному управлінні освіти", - сказано в матеріалі.

"Ввірений їй дитсадок, звичайно, не такий сучасний, як "президентський" на Космонавтів, де проходив телеміст, але батьки вихованців найчастіше відгукуються про нього позитивно. Чи були у керівника проблеми з влаштуванням своїх нащадків у дитсадки, невідомо", - розповідають журналісти.

"До речі, за словами місцевих жителів, відразу після телемосту з садочка вивезли цілу вантажівку великих іграшок. Як виявилося, напередодні ці предмети спеціально доставили в установу, щоб вони служили декорацією під час спілкування Януковича з його народом. Ну а потім забрали", - йдеться в статті.

У "Думській" нагадали, що на бесіду з гарантом Конституції в Одесі "пускали тільки людей, які незрозуміло де отримали запрошення і які мали при собі довідки про стан здоров'я".

За даними видання, "доступ обмежили навіть співробітникам всесильної СБУ; приміщення садочка під час розмови начистоту охороняли шість десятків співробітників міліції і цілий автобус "Беркуту".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування