Тягнибок каже, що з голів фракцій зняли надбавки, Єфремов заперечує

П'ятниця, 22 лютого 2013, 21:34

Лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що 80%-ві надбавки до зарплат, які виплачують головам фракцій та керівникам парламентських комітетів, зняли.

Про це він заявив в ефірі "Шустер Live".

"Троє керівників опозиційних фракцій подали законопроект (про скасування пільг депутатів). Є ще одна позитивна річ, яку нам вдалося досягти в результаті довгих розмов в кабінеті голови Верховної Ради…", - почав Тягнибок.

"Ми тоді підняли питання щодо 80%-вих надбавок, які виплачують для голів фракцій, керівників комітетів Верховної Ради, заступників, секретарів комітетів. Так ось сьогодні мені показали вже підписане головою ВР Рибаком розпорядження, що з всіх нас, а також інших посадових осіб, ті 80%-ві надбавки зняті", - заявив він.

Водночас на цю репліку глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов відреагував фразою: "Перш ніж щось говорити, потрібно хоч трохи розуміти, про що ти говориш".

"Ми розмовляли в кабінеті Рибака з приводу того, що керівники фракцій та керівники комітетів отримують надбавку у 88%, а всі депутати отримують 80%. Тому мій поважний колега Олег Тягнибок хизується зараз на всю країну, що з нього зняли 8%, а 80% залишається", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...