Чиновники кинулись допомагати пенсіонерці, яка пожалілась Януковичу

Неділя, 24 лютого 2013, 14:30

В результаті чотирьохгодинного спілкування президента з країною Віктор Янукович дав одне доручення – розібратися з проблемою пенсіонерки Людмили Стригун, яка задавала питання з Майдану Незалежності.

Відповідне доручення президент дав міністру юстиції Олександру Лавріновичу та губернатору Київщини Анатолію Присяжнюку..

"Детально розібратися в ситуації, про яку повідомила в ефірі телевізійного проекту "Діалог з країною" 22 лютого 2013 року жителька села Потіївка Білоцерківського району Київської області Стригун Людмила Миколаївна, та вжити вичерпних заходів реагування, передбачених законом.. Доповісти особисто до 1 березня 2013 року", - йдеться у дорученні.

Між тим, як повідомляють "Подробиці", екстрену матеріальну допомогу пенсіонерці кинулись надавати чиновники всіх рівнів.

Представник райдаміністрації намагався вручити їй мобільний телефон.

"Подачки я не беру, є закони які потрібно виконувати. Ви принесли мені подачку тільки після того як з`їздила в Київ на Майдан до президента", - відповіла йому пенсіонерка, яка вимагає ремонту та проведення  стаціонарного телефону.

Гроші на ремонт вона має отримати за рішенням суду. Вона мотивувала свою вимогу тим, що вона – дочка померлого інваліда війни. Сільрада виділила 5 тисяч гривень, але пенсіонерка вимагала більше.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування