Після "діалогу" Януковича з дитсадка в Одесі вивезли машину іграшок

Понеділок, 25 лютого 2013, 08:44

З одеського дитячого садка, звідки було включення на "Діалог з країною" президента Віктора Януковича, наступного ж дня після телемосту вивезли вантажівку іграшок.

Про це пише "Кіровоград. Коментарі". Раніше про це повідомило одеське видання "Думская".

"Наступного дня після "телерандеву" зі 195-го дитсадка відвезли невідомо куди цілу вантажівку з іграшками. Атрибути "щасливого дитинства" (якого в 50-х роках минулого століття в силу відомих обставин Янукович був позбавлений), виявляється, бралися напрокат, заради відтворення "одеського антуражу", - пише автор Олег Базак.

Тому він пропонує розділити "Оскар" за найбільш підлесливий міні-сюжет із телемосту між акторами театру імені Марка Кропивницького в Кіровограді та одеським садочком

Автор нагадує, що дитсадок №195 в Одесі в п’ятницю під час телемосту з президентом "по периметру оточили близько 200 міліціонерів з ППС і бійці місцевого оперполку внутрішніх військ".

"На територію не пускали не тільки журналістів (через відсутність у останніх ... "свіжої" довідки про стан здоров`я, мовляв, у садочку карантин ...), - навіть чекісти змушені були йти на уклін до заступника начальника Головного управління МВС України в області, щоб їм відкрили хвіртку", - обурюється він.

Загалом по Україні лише на Майдані Незалежності в Києві можна було вільно прийти до місця включення, і то поставити питання вдалося далеко не всім і не обійшлося без скандалу.

"Решта "включень з місць" були максимально пригладжені і зміксовані", - йдеться в матеріалі "Кіровоград. Коментарі".

При цьому, зазначає автор, "вже через кілька годин по завершенні ефіру Адміністрація глави держави дійсно зв`язалася з керівниками регіонів, зажадавши від тих 100%-го виконання "рекомендацій" (президента)".

Опозиційна депутат Олександра Кужель написала у Facebook, що "грандіозний спектакль під назвою "Діалог з країною" до 3-ї річниці інаугурації Януковича пройшов "у найгірших традиціях пізньої брежнєвщини, яка загниває й хилиться до занепаду"..

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
17:06
На Полтавщині ТЦК звернулися в поліцію: просять доставити близько 30 тисяч людей до військкоматів
17:05
"Спроба покращити імідж": Комісію ООН з прав жінок очолила Саудівська Аравія
16:36
У Херсоні росіяни обстріляли таксі: водій загинув, ще 2 людей поранено
16:15
В уряді прогнозують скорочення населення до 28,9 млн осіб у 2041 році: як цьому запобігти
16:00
Пошук мін за допомогою дронів: українські розробники випробували сенсорні технології 
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
Усі новини...