До Януковича і Азарова прийшла опозиція

Середа, 27 лютого 2013, 08:51

До Кабінету міністрів прибув один з лідерів опозиції Арсеній Яценюк, а також близько 20 депутатів від опозиції.

"Ми прийшли висунути свої політичні вимоги про відставку уряду та президента, який його призначив", - сказав Яценюк журналістам.

За його словами, він уважно прочитав програму розвитку економіки Україна, запропоновану урядом Миколи Азарова, і вважає її недолугою,  хоче запропонувати план розвитку від опозиції.

Фото прес-служби Батьківщини

"Ми прийшли, щоб не тільки повідомити свої політичні вимоги, але й щоб сказати, що опозиція знає, що робити", - заявив він.

"Я вчора передивився програму ще раз, і в мене питання до Віктора Януковича, що він робив в останні три роки?" – додав Яценюк.

За його словами, у вівторок, коли опозиція подала заявку на участь в засіданні уряду, їм повідомили спочатку, що пустять одного депутата, потім двох, потім погодились на чотирьох.

"Але я хочу сказати, що ми прийшли з керівниками парламентських комітетів, які за рангом прирівнюються до міністрів, і будемо вимагати участі у засіданні уряду",- сказав він.

Крім Яценюка, в кабмін прийшли Олександра Кужель, Арсен Аваков, Андрій Пишний, Леся Оробець, Микола Катеринчук і Олена Кондратюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...