Кожара обіцяє всій Європі забезпечити свободу ЗМІ

Середа, 27 лютого 2013, 19:05

Україна називає одним із пріоритетів свого головування в Організації з безпеки і співробітництва в Європі забезпечення свободи засобів масової інформації.

Про це заявив діючий глава ОБСЄ, міністр закордонних справ Леонід Кожара під час зустрічі з Директором Бюро ОБСЄ з демократичних інституцій та прав людини Янушем Ленарчічем.

"Боротьба з торгівлею людьми, свобода ЗМІ та навчання молоді з питань прав людини - серед головних пріоритетів Українського головування в ОБСЄ у 2013 році", - зазначає прес-служба українського Міністерства закордонних справ.

"Україна, як і раніше, переконана, що прогрес у людському вимірі є необхідною передумовою для посилення безпеки на просторі ОБСЄ" - заявив Кожара.

Кожара та Ленарчіч також обговорили питання підтримки з боку БДІПЛ зусиль Українського головування, спрямованих на посилення ефективності діяльності Організації у людському вимірі.

"Головування відіграє важливу роль у підтримці зобов’язань в рамках ОБСЄ, зокрема тих, що належать до сфери прав людини, демократії та верховенства права" - заявив Ленарчіч.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування