Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хакери влізли в особисту інформацію Мішель Обами

Середа, 13 березня 2013, 07:57

Влада США почала у вівторок розслідування за фактом публікації хакерами особистої фінансової інформації дружини американського президента Мішель Обами.

Про це повідомляє Інтерфакс із посиланням на місцеві ЗМІ.

Крім того, хакерами була також оприлюднена аналогічна інформація особистого характеру віце-президента США Джо Байдена, екс-держсекретаря США Гілларі Клінтон, директора ФБР Роберта Мюллера, генпрокурора США Еріка Холдера, шефа поліції Лос-Анджелеса Чарльза Бека, екс-губернатора штату Каліфорнія Арнольда Шварценеггера й інших високопоставлених і відомих осіб.

Як стверджується в повідомленнях, "хакери використовували російські електронні адреси".

У якості підтвердження ЗМІ наводять отримані від влади дані про те, що в хакерських адресах є домен "su", який указує на Радянський Союз і продовжує застосовуватися організаціями, що працюють на пострадянському просторі.

Президент США Барак Обама в інтерв'ю американському телеканалу Ей-Бі-Сі заявив у зв'язку із цим: "Немає нічого дивного в тому, що якщо є хакери, які прагнуть докопатися ( до інформації) і мають значні ресурси, то вони одержують доступ до даних".

За даними ФБР, поки не надходило інформації про те, що якісь кошти були викрадені хакерами з банківських карт зазначених вище осіб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...