Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кокс і Кваснєвський оцінять прогрес Києва вже в квітні

Середа, 13 березня 2013, 21:00

Перша оцінка прогресу Києва щодо виконання умов, які необхідні для підписання Угоди про асоціацію, буде дана через місяць.

Про це заявив єврокомісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле.

Згідно з інформацією, оцінювати прогрес України буде місія спостереження Європейського парламенту, в яку входить Пет Кокс і Олександр Кваснєвський.
 
У середу в Страсбурзі в рамках пленарного засідання Європейського парламенту з українського питання Фюле дав високу оцінку зусиллям цієї місії.

"Ця місія має потребу у нашій широкій підтримці і вже її має, її важливість не може бути завищена. Ключовим є те, щоб ця місія змогла в наступному місяці зробити доповідь, що був досягнутий помітний прогрес. Ми підкреслювали це в кожному спілкуванні з українською владою протягом останніх тижнів і місяців ", - розповів комісар присутнім депутатам.

Він також ще раз позначив офіційну позицію Європейської комісії щодо перспективи підписання Угоди про асоціацію.

"Я хочу бути дуже чітким: якщо ми хочемо підписати Угоду про асоціацію, і я переконаний, що так і буде, бо це в наших спільних інтересах, шлях вперед для влади - не доставляти більше і більше новин, які викликають стурбованість", - переконаний Фюле.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування