"УДАР" висуває на Київ Кличка, але іншого?

Четвер, 14 березня 2013, 07:24

Лідер партії УДАР Віталій Кличко запропонував свого молодшого брата Володимира Кличка в якості єдиного кандидата від опозиції на виборах мера Києва.

Про це пише газета Комерсант із посиланням на джерела.

"Віталій Кличко кілька місяців уникав прямої відповіді на запитання, чи претендує він на посаду мера чи ні. Його остання пропозиція — підтримати кандидатуру Володимира Кличко", - сказав співрозмовник, знайомий з ходом переговорів.

"Розрахунки такі: голосуйте за Кличка, а за якого — неважливо, оскільки в єдиного кандидата від опозиції є всі шанси перемогти",— повідомив співрозмовник. 

У керівництві фракції УДАР не стали коментувати цю інформацію.

"Зараз занадто багато інсинуацій навколо теми виборів київського мера. Вважаю, що немає сенсу коментувати чутки",— заявив  перший заступник голови фракції УДАР Віталій Ковальчук. 

Про те, що в переговорах намітився прогрес, стало відомо у вівторок. "Була від них (представників партії УДАР) пропозиція кандидатури на посаду мера Києва, але це не Віталій Кличко. Більше поки нічого не скажу, тривають переговори",— заявив журналістам Арсеній Яценюк, не назвавши прізвище кандидата. 

"Він (Віталій Кличко) дійсно запропонував кандидатуру Володимира (Кличка),- сказав співрозмовник в керівництві партії "Свобода".

"Але це не виходить, що справа зрушилася з мертвої точки! Не про це ми домовлялися, та й взагалі не ясно, чи знає чи про все це Владимир. Відомо, що раніше він навідріз відмовився балотуватися в парламент!" – додав він. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування