Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко обговорив із заступником держсекретаря США санкції проти влади

Четвер, 14 березня 2013, 09:02

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко обговорив із заступником держсекретаря США Уільямом Бернсом питання про запровадження санкцій проти української влади.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Кличко розповів, що чинна українська влада нехтує демократичними цінностями, стандартами життя громадян, їхніми правами та свободами.

"Сьогодні президент Янукович ставить під загрозу зміни зовнішній вектор країни і веде державу до міжнародної ізоляції", - підкреслив він.

"Тому настав час персональної відповідальності Януковича та його команди за наслідки таких дій", - додав політик.

На зустрічі із заступником держсекретаря США Кличко порушив питання про "запровадження міжнародних санкцій проти конкретних високопосадовців, прокурорів та суддів, які причетні до здійснення вибіркового правосуддя, політичних репресій та порушень прав і свобод громадян".

"Саме вони, а не Україна в цілому та її народ мають бути об'єктом санкцій", -  переконаний депутат.

"Санкції, зокрема, можуть стосуватися заборони для цих людей та членів їх родин в’їзду до демократичних країн, розслідувань щодо їхніх рахунків, бізнес-операцій та майна за кордоном", - підкреслив Кличко.

На зустрічі був присутній також заступник помічника держсекретаря США з питань Євразії, який відповідає за  Україну, Росію, Молдову і Білорусь, Ден Рассел.

У Вашингтоні Віталій Кличко обговорив ситуацію в Україні також із сенатором Джоном Маккейном та директором неурядової організації "Freedom House" Девідом Креймером.

Лідер "Удару" вирушив до Брюсселя та Варшави, де зустрінеться з керівниками європейських інституцій і державними діячами.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...