Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Доктор Пі" говорить, що йому сидиться краще, ніж Тимошенко

Четвер, 14 березня 2013, 11:24

Андрій Слюсарчук, відомий як "доктор Пі", заявляє, що відчуває упереджене ставлення до себе.

Про це він заявив у четвер в Сихівському райсуді Львова, де почалося друге засідання у його справі, передає УНІАН.

Як відомо, Слюсарчука звинувачують у скоєнні ним злочинів, передбачених ст. ч. 2 ст. 121 КК (умисне тяжке тілесне ушкодження), ст. 138 (незаконна лікувальна діяльність), ч. 2, 3 ст. 190 (шахрайство), та ч. 4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Відповідаючи на запитання, чи не побоюється він за своє життя, заявив, що ні, "хоча навколо мене багато циркулює розмов про самогубство і, мабуть, це було б дуже вигідно, але я психічно врівноважений".

Він також зазначив, що відчуває упереджене ставлення до нього з боку медиків, а також "відчуваю упередження від журналістів".

Щодо перебування і умов у Львівському СІЗО, Слюсарчук заявив, що у нього "умови кращі, ніж у Тимошенко", однак відмовився сказати, скільки людей перебуває разом з ним у камері, і зазначив, що "умови у Львівському СІЗО, як і скрізь в країні".

На засідання суду викликано 9 потерпілих у справі Слюсарчука, присутні двоє захисників "Доктора Пі".

Разом з тим суддя Назарій Дулебко прийняв рішення заборонити проведення в залі судового засідання фото- і відеозйомки на прохання самого Слюсарчука і сторони обвинувачення.

Судове засідання триває, в залі присутні багато журналістів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...