Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГПУ вже цікавиться, як Тимошенко стала депутатом у 1996 році

Четвер, 14 березня 2013, 12:20

Генпрокуратура зацікавилися документами щодо обрання Юлії Тимошенко народним депутатом у 1996 році, коли вона обиралася в мажоритарному окрузі.

Про це йдеться в заяві "Батьківщини".

"На замовлення президента Віктора Януковича Генеральна прокуратура України продовжує винаходити все нові сфальшовані та надумані приводи для розправи над лідером опозиції", - йдеться в заяві.

У зв’язку з чим ГПУ цікавиться обранням Тимошенко в заяві не уточнюється.

Звернення ГПУ до голови ЦВК надати документи щодо обраення Тимошенко в 1996 депутатом
Звернення ГПУ до голови ЦВК надати документи щодо обраення Тимошенко в 1996 депутатом

 

"У цій ганебній справі влада вже не просто перейшла межу будь-якого здорового глузду, а дійшла до відвертого правового абсурду та прокурорського маразму – виконавці політичного замовлення Банкової зацікавилися документами щодо обрання Юлії Тимошенко народним депутатом у 1996 році, коли вона перемогла за підтримки 92% виборців", - заявили в "Батьківщині".

Прес-служба партії "Батьківщина" пропонує Генеральній прокуратурі України ще "перевірити чи була вона піонеркою або комсомолкою та її можливу причетність до розвалу Радянського Союзу і ГКЧП".

"Одним словом, вже нікого не здивує, якщо раптом горе-прокурори, очевидно, від повного відчаю, - адже соціологічні опитування показують, що 76% українців не вірять у причетність Юлії Тимошенко до вбивства Є. Щербаня, - раптом звинуватять лідера опозиції у всіх резонансних злочинах і катастрофах останнього століття", - йдеться в заяві.

Тимошенко стала депутатом в окрузі на Кіровоградщині, оскільки попередній депутат від цього округу Василь Дурдинець був призначений у Кабмін Павла Лазаренка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування