В бібліотеці можна знайти 20 книжок Януковича - ЗМІ

Четвер, 14 березня 2013, 12:57

У Національній бібліотеці Вернадського зберігається близько 20 книг авторства доктора економічних наук і президента Віктора Януковича.

Про це пише "Тиждень".

За інформацією видання, серед книг переважають наукові розвідки й публіцистика. За даними Вікіпедії, Янукович видав 30 книг.

Наприкінці 1990-х років Янукович розпочав активно досліджувати теорію і практику економіки України.

Найбільше уваги "дослідник" приділив Донецькому регіонові: зокрема тоді вийшли такі його праці, як "Статус обласної ланки управління соціально-економічним розвитком" (1998), "Инфраструктура промышленного региона: теория, практика, перспективы" (1999), "Регіональні проблеми формування і використання трудових ресурсів" (1999), "Проблемы реструктуризации хозяйственного комплекса промышленного региона" та багато інших.

1999 року Янукович вивчає шахтарські міста, про що свідчить співавторство у такій науковій розвідці "Шахтерские города Донецкой области: проблемы и пути решения" (1999).

У 2002 року вийшла друком книга у співавторстві Януковича "Решение геоэкологических и социальных проблем при эксплуатации и закрытии угольных шахт".

Проте вже з 2004 року Януковича зацікавила більш масштабна проблематика. Саме тоді він опублікував солідну працю "Стратегія економічного і соціального розвитку України (2004-2015 роки) "Шляхом європейської інтеграції".

В 2005 році виходить книжка "Год в оппозиции. В политике не бывает окончательных побед и поражений : статьи, интервью, выступления". Збірка на 233 сторінки цього ж року була перекладена на українську, а 2006-го року перевидана.

2006 року читачів чекала ще одна видавнича новинка від Януковича – "Уряд України: перші 100 днів". Майже брошура – всього 74 сторінки.

У 2005 році вийшла книга "...И год у власти: от кризиса – к экономическому росту".

2008 року Янукович випустив також автобіографічну брошуру "І можна здійснити мрію . . ." .

2011 року у Януковича вийшла нова книга "Opportunity Ukraine". Книга була відразу перекладена англійською. Пізніше журналісти викрили Януковича у відвертому плагіатів книзі.

Книга була видана 50-ти тисячним тиражем, але так і не з'явилася в продажу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування