Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"П’ята колона" Медведчука "підриває" проект LNG-терміналу?

Четвер, 14 березня 2013, 13:30

Керівник Держінвестпроекту Владислав Каськів відмовляється прямо називати, хто стоїть за зривом угоди з іспанською Fenosa та дискредитацією LNG-терміналу.

"Є певні питання корпоративної етики, які я не можу порушити як держслужбовець. Я розумію, що це нерівний бій, розумію, які сили фінансові і організаційні застосовують не проти мене, а проти ідеї енергетичної незалежності", - сказав він в інтерв’ю "Українській правді".

"Але, напевно, лише сліпому не видно, що по відношенню до України здійснюється стратегія навіть не батога і пряника, а лише батога - з розрахунку на те, що Україна не зможе вигребтися з цієї ями, в яку її шляхом різних геополітичних інструментів заганяють", - додав Каськів.

Він також відзначив, що в Україні "існує ціле угрупування, яке позиціонує себе на всіх білбордах по всій країні в національних кольорах одного з наших сусідів, яке фактично є "п'ятою колоною" діяльність якої, спрямованою на втрату політичної незалежності України".

На уточнення, чи має він на увазі Віктора Медведчука та його "Український вибір", Каськів відповів: "Це ви сказали".

Також Каськів розповів, що їм вдалося з'ясувати стосунки з "Gaz natural Fenosa" , яка як відомо, заявила, що не підписувала угоду з Україною.

"Скажу одне, що ми врегулювали всі питання по Gaz Natural Fenosa, з'ясували наші позиції сторін, які лежать у форматі двосторонніх домовленостей. Тому у зв'язку з цим я багато коментувати не можу, крім того, що мене задовольняє сам факт, що ми встановили істину", - розповів він.

"Всі коментарі, що іспанська компанія ніколи не мала відношення до цього проекту, були спростовані. Хоча б тим, що в нас є юридичні документи, що Gaz Natural Fenosa був розробником цього проекту, і документально засвідчені факти переговорів", - додав Каськів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...