Опозиція перекрила дорогу у Вінниці

Четвер, 14 березня 2013, 15:48

Близько 5 тисяч прихильників опозиції перекрили рух на вул. Соборній у Вінниці, готуючись до початку всеукраїнської акції "Вставай, Україно!".

Учасники акції зібралися біля обласного краєзнавчого музею, щоб о 16:30 почати мітинг, пишуть Українські новини.

Попереду колони близько 30 молодих людей у ​​білих плащах з символікою партії
"Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина "розтягнули державний прапор України розміром 7 м на 15 м.

За ними вишикувалася колона з прапорами партій "Батьківщина", "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка", "Всеукраїнське об'єднання" Свобода ", а також державними прапорами України.

Далі за ними учасники мітингу розтягнули плакат з гаслами: "Повстань, Україно!", "Юлі - волю!", "Не дамо узурпувати владу в Україні!".

У свою чергу прес-служба партії "Батьківщина" повідомляє, що участі у акції взяли не менше 10 тисяч вінничан.

Марш очолюють глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк та глава фракції "Свобода" Олег Тягнибок.

Перед початком маршу Яценюк наголосив журналістам, що опозиція приїхала до людей, "щоб вони повірили в те, що зміни можуть настати".

Він повідомив, що по дорозі до Вінниці міліція на кожному посту зупиняє автобуси, "тому що дана вказівка не допустити до мітингу українців, які пересуваються автобусним транспортом".

За його словами, правоохоронці просто блокують рух пасажирського транспорту і не дають людям можливості доїхати до місця проведення акції.

По завершенні маршу відбудеться мітинг біля Вінницької облдержадміністрації.

Як повідомлялося, партії "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина "," Всеукраїнське об'єднання "Свобода" і "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка" 7 березня заявили про намір ініціювати масові виступи людей проти влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування