Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок вважає нормальним, що опозиція тисне на Кличка

П'ятниця, 15 березня 2013, 13:01

Голова фракції ВО "Свобода" Олег Тягнибок запевняє, що між лідерами опозиції склалися дуже міцні і конструктивні взаємини.

Про це він сказав в інтерв’ю "Тиждень.ua".

"Наші стосунки (з Яценюком та Кличком) є значно міцнішими і кращими, ніж я це собі уявляв на початку роботи парламенту. Я не думав, що ми зможемо так добре налагодити співпрацю", - розповів Тягнибок.

"Кожного дня ми спілкуємося втрьох, під час пленарних тижнів, коли ми в Києві, наші розмови можуть тривати годинами, і ми дуже ретельно обговорюємо кожну деталь і кожен аспект нашої роботи в парламенті і поза ним", - додав він.

При цьому свободівець вважає допустимим тиснути на партнерів через ЗМІ, як це було зі зверненням опозиціонерів до лідера партії "УДАР" Віталія Кличка визначитися щодо виборів у Києві.

"А чому ні? Абсолютно допустимий. Більше того, саме Кличко завжди вимагав проведення будь-яких переговорів за присутності преси…", - зазначив Тягнибок.

Водночас він додав, що сам вважає, що треба опубліковувати лише остаточні результати перемовин.

"Ви думаєте, на нас не тиснуть – наші ж партійні структури? До мене приходять представники Київської міської організації "Свободи" і кажуть: "Пане голово партії, другого червня мають відбутися вибори, бо є відповідне рішення парламентського комітету – і нам треба визначатись: чи ми виставляємо свого кандидата, чи наш кандидат буде узгодженим від усієї опозиції, чи ми підтримуватимемо когось іншого?", - сказав Тягнибок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування