Регіонали і держохорона виганяють з балкону "контролерів за кнопкодавами"

Вівторок, 19 березня 2013, 12:38

Працівники держохорони виганяють з балкону для преси помічників народних депутатів, які здійснюють контроль за дотриманням особистого голосування.

Про це заявив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, пише Тиждень.ua.

На заяву Яценюка спікер парламенту Володимир Рибак відповів: "Я туди відправив керівника секретаріату, зараз вони там розберуться".

Опозиція контролює кнопкодавів. Фото з Твітер Dmytro Barkar
Опозиція вирішила контролювати "кнопкодавів". Фото з Твітер Dmytro Barkar

Водночас прес-секретар "Свободи" Олександр Аронець заявив, що депутати від фракції Партії регіонів спробували завадити задокументувати їхнє неперсональне голосування, повідомляє кореспондент "Української правди".

Він нагадав, що виклав у соцмережі фото, зокрема щодо неперсонального голосування регіоналки Ірини Бережної.

Депутат Бережна голосує з різних місць. Фото Аронця
Депутат Бережна голосує з різних місць. Фото Аронця

"Це, очевидно, не сподобалося Борису Колеснікову та його колегам. Він почав жестикулювати, показувати на мене пальцем і знімати на планшет. При тому хтось з  їх фракції прокричав: "Виведіть їх (тобто нас) …не буду казати, куди", - сказав Аронець.

Потім у ложі помічників депутатів увірвалися Колесніков та Микола Левченко. Колесніков накинувся на мене, взяв за шкибарки. Але прийшли наші депутати від "Свободи" і розборонили", - підсумував він.

 

Пізніше помічники депутатів, які також знаходилися в тій ложі, повідомили, що Аронець та ще кілька людей самі провокували регіоналів до розбірок в ложі помічників.

Відео Аронця

Українська правда  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування