Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров просить дізнатись в опозиції й "антисемітів-свободівців", чиї інтереси вони захищають

Вівторок, 19 березня 2013, 16:08

Прем'єр Микола Азаров просить заступника державного секретаря США Венді Шерман дізнатись у опозиції й Компартії мету їх виступів проти проекту розробки сланцевого газу в Україні.

Про це він сказав під час зустрічі із Шерман.

"Ви будете зустрічатися з опозицією й Ви зможете їм поставити запитання... Як зворушливо об'єдналися проти урядового проекту розробки сланцевого газу антисемітська "Свобода", Компартія й "Батьківщина" з "Фронтом змін" пана Яценюка... З однієї сторони язиком мелють проти Росії, а з іншої, по суті, є агентами Росії й працюють у її інтересах", - обурився прем'єр.

Він попросив Шерман дізнатись в опозиції, чиї все-таки інтереси вона захищає в даному питанні.

Азаров підкреслив, що влада стурбована можливими ризиками від видобутку сланцевого газу, однак прем'єр вважає, що компанії будуть дотримуватися всіх необхідних екологічних вимог.

Як повідомлялося, КПУ має намір почати збір підписів за проведення місцевих референдумів, на яких громадяни ухвалять рішення щодо розробки й видобутку сланцевого газу на території їх проживання.

"Свобода" виступає за вивчення екологічної доцільності видобутку сланцевого газу в Україні.

Наприкінці січня британо-нідерландський концерн Shell і компанія "Надра Юзовская" (Київ) підписали угоду про розподіл продукції по Юзовській газовій ділянці (Донецька й Харківська області).

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...