Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кернеса зробили "героєм козацького народу"

П'ятниця, 22 березня 2013, 09:48

Харківський міський голова Геннадій Кернес нагороджений Золотою зіркою "Герой козацького народу".

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу Національної ради козаків України.

З ініціативою удостоїти високої нагороди мера Харкова до Міжнародної академії Козацтва звернувся Посол Миру (UPF), член Міжнародної азербайджанської діаспори Рустамов Октай Рамазан огли.

Постановою президії "Міжнародної академія Козацтва" Кернес нагороджений вищою нагородою Золота зірка "Герой козацького народу" за суттєвий внесок у розвиток соціально-економічного, політичного і культурного життя України, а також за великий особистий внесок у справу процвітання великих держав, за захист демократії.

Також Кернесу присвоєно звання "генерал армії" МАК, і він обраний академіком Міжнародної академії Козацтва за вагомий внесок у розвиток академічної науки й козачого руху, відродження історичних, культурних, духовних, патріотичних традицій.

Цим почесним званням раніше також були нагороджені президент України Віктор Янукович, президент Азербайджану Ільхам Алієв, екс-президент Віктор Ющенко, прем'єр-міністр Микола Азаров, директор Національного банку України Сергій Арбузов, а також ряд інших українських і закордонних діячів.

Як повідомили в прес-службі Азербайджанської діаспори, Рустамов Октай Рамазан огли у 2008 році у Південній Кореї, в 2009 році в Японії був удостоєний дипломами "Посол Миру" Міжнародної Федерації за Загальний Мир (UPF).

У 2007 році Рустамов Октай Рамазан огли був удостоєний почесною грамотою президента України Януковича за значний внесок у розвиток міжнаціональних відносин і встановлення міжнаціонального миру й згоди в Україні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування