Опозиційні партії взялися чистити сніг

Неділя, 24 березня 2013, 14:54

Київська "Батьківщина" організувала у всіх районах Києва мобільні групи, завданням яких є розчищення від снігових заметів важливих соціальних об’єктів – шкіл, лікарень, дитсадків.

Про це повідомив голова київського осередку "Батьківщини", народний депутат Юрій Одарченко.

Він зазначив, що мобільні групи створені на основі районних осередків партії і мають допомогти звільнити від снігу підходи та під’їзди до навчальних, навчально-виховних закладів та закладів охорони здоров’я, повідомляє прес-служба партії.

За словами Одарченка, кожна мобільна група складатиметься з 10-20 чоловіків. Працюватимуть групи у неділю і понеділок. Після соціальних об’єктів вони допомагатимуть розчищати заметені сходи у підземних переходах та зупинки громадського транспорту.

Разом з тим, нардепи, депутати Київради від "УДАРу" та активісти партії у суботу розчищали сніг у дворах та на вулицях столиці.

"Кожен біля свого будинку, на своїй вулиці вийшов з лопатою і розкидав сніг. Нехай це маленька справа, але сотні і тисячі таких невеликих справ призводять до великих змін",- зазначив заступник голови партії Віталій Ковальчук, якого цитує прес-служба партії.

Фото з сайту УДАРу
УДАРівці чистять сніг у Києві. Фото з сайту партії
В "УДАРі" закликають усіх небайдужих киян долучитися до боротьби зі стихією і вийти з лопатами у свої двори та на тротуари, які абсолютно нерозчищені і люди змушені ходити проїжджою частиною.

Як повідомлялося, київська міськорганізація ВО "Свобода" у суботу розпочала безстрокову акцію порятунку киян від непогоди. Було організовано мобільні групи для розчистки снігу в найкритичніших точках.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування