На трасі "Москва-Київ" стоять 650 вантажівок

Вівторок, 26 березня 2013, 09:09

На трасі М-3 "Москва-Київ" на україно-російському кордоні накопичилося 650 вантажних машин.

Про це повідомили в Центральному митному управлінні Федеральної митної служби Росії, передає УНІАН.

"На в'їзді в Росію, перед міжнародним автомобільним пунктом пропуску (МАПП) "Троєбортне-Бачівськ" Брянської митниці очікують - 330 вантажних автомашин, на виїзді з Росії - 320 вантажних автомашин. Смена МАПП "Троєбортне" посилена. Робота ведеться у цілодобовому режимі", - сказав співрозмовник агентства.

У той же час, інші пункти пропуску працюють у штатному режимі. Черг не спостерігається.

Як відомо, 25 березня через несприятливі погодні умови був тимчасово припинений виїзд з Росії в Україну через міжнародний пункт пропуску Троєбортне-Бачівськ на трасі М-3 "Москва-Київ".

У свою чергу "Укравтодор" повідомляє, що проїзд автошляхами державного значення забезпечено, зокрема і на автодорогах Київ-Житомир і Київ-Харків.

Укравтодор заявляє, що транспортне сполучення в 8 областях відновлено.

Роботи по розчищенню доріг та евакуації транспорту проводяться цілодобово.

Транспортне сполучення по Вишківському, Яблунецькому, Латірському та Абранскому гірськими перевалами Закарпатської області та Ужоцькому та Орявскому перевалами у Львівській області здійснюється в звичайному режимі.

Транспортне сполучення в восьми областях, які постраждали внаслідок негоди, відновлено в повному обсязі.

Силами Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіонах протягом доби надано допомогу 1 тисячі 152 автотранспортних засобів і 2 тисячам 831 особам.

Розгорнуто 336 мобільних рятувальних пункти, з них від ГСЧС України - 329 пунктів, від Міноборони - 7 пунктів, в яких протягом доби надано допомогу 762 особам.

До заходів щодо забезпечення сталого функціонування об'єктів життєдіяльності населення, соціально-побутової сфери та транспортного сполучення на автошляхах державного і регіонального значення та у Києві протягом минулої доби залучалися 44 тисяч 787 осіб, а також 5 тисяч 969 одиниць техніки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News