Костусєв оформив канал, дві квартири й землю на однокурсника - ЗМІ

Вівторок, 26 березня 2013, 13:52

Мер Одеси Олексій Костусєв оформив на свого однокурсника дві квартири, земельні ділянки під Києвом і 62% акцій телеканал "АРТ" на свого однокурсника Анатолія Щербака.

Про це пише "Думська.net".

"Ця людина входить у коло підставних осіб, на яких оформлено реальне майно Олексія Костусєва, який ніколи офіційно не займався бізнесом і незрозуміло як розбагатів. Анатолій Щербак був однокурсником Костусєва, а потім став його довіреною особою", - пише видання.

 

Причому повне керування майном Костусєва громадянин Щербак довірив іншій довіреній особі Костусєва — киянці Тетяні Герасименко, яку мер Одеси призначив керуючою справами виконкому.

 

У той період, коли майбутній мер Одеси очолював Антимонопольний комітет України, Щербак працював там начальником відділу стратегічного аналізу. А після місцевих виборів 2010 року він змінив кілька посад в одеській мерії. Зокрема, працював радником міського голови, а зараз є заступником начальника управління економіки, промисловості й інвестицій.

За даними видання, Щербаков живе з родиною із трьох осіб у маленькій квартирі площею 35 кв. м. у мікрорайоні "Шкільний" на Таїрова.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування