Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син екс-мера Ніжина каже, що того затримали незаконно

Четвер, 28 березня 2013, 10:46

Екс-мер Ніжина Михайло Приходько був затриманий міліцією незаконно, вважає його син Ярослав.

Про це йдеться в заяві сина, пересланій "Українській правді".

Як відомо, мера, засудженого за хабарництво, у понеділок було взято під варту Бобровицькою міліцією, у зв`язку з тим, що він порушив умови підписки про невиїзд та намагався таким чином уникнути покарання у вигляді позбавлення волі на 6 років.

"Заявляю, що зазначена інформація не відповідає дійсності! У протоколі затримання слідчого Бобровицького РВ міліції від 23.03.2013 року підставою затримання є вирок іменем України від 09 листопада 2012 року та Ухвала іменем України від 19.03.2013 року колегії суддів судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Чернігівської області. Тобто, міліція затримала Приходька М.В.  у зв`язку з наявністю вироку", - пише син Приходька Ярослав.

"Це є грубим порушенням законодавства України, так як вироку суду на момент затримання Приходька М.В. не передавався на виконання до виконавчих органів. До проголошення вироку  моєму батьку - Приходьку М.В., суд застосував міру запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд,а з моменту проголошення вироку Приходько М.В. вважається засудженим та чекає поки вирок суду першої інстанції та ухвала Апеляційного суду будуть передані на виконання до виконавчих органів, тільки тоді його мусили взяти під варту", - зазначив він.

"Правоохоронні органи ввели в оману людей з метою довести почату незаконну справу до кінця, створити негативний образ мого батька в очах суддів та суспільства! Вони поширюють неправдиву інформацію про Приходька М.В. вже протягом 4-5 років,тобто, ввесь час поки їде розслідування кримінальної справи, з метою захисту свої мундирів", - написав син.


Приходько засуджений до 6 років за спробу отримання хабара у 60 тисяч доларів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування