Прес-секретар про Медведєва: Він вам не "Дімон"

Четвер, 28 березня 2013, 10:49

Прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва та його прес-секретаря Наталю Тімакову зачіпає безкультур'я деяких російських користувачів, а не їх критичні зауваження.

В інтерв'ю радіостанції "Голос Росії" Тімакова зізналася, що главу уряду засмучує саме некоректну поведінку в інтернеті, пише "Інтерфакс-Росія".

"Іноді він засмучується, особливо з урахуванням того, що інтернет у нас, на жаль, як і все суспільство, іноді, м'яко скажемо, веде себе некоректно", - сказала Тімакова.

За її словами, Медведєв "засмучується навіть іноді не через якусь різку критику".

"Якщо критика конструктивна і по справі, то це цілком нормально. Було досить багато випадків, коли щось прочитане або побачене змушувало його потім давати якісь доручення або приймати додаткові рішення", - зауважила Тімакова.

Прес-секретар додала, що її, наприклад, "засмучує скоріше загальне побутове хамство".

"Я не розумію людей, які, умовно, в Facebook пишуть:" Ну, Дімон, ти молодець, зажжог".

Він вам не "Дімон". Він голова уряду. Не обов'язково називати його Дмитром Анатолійовичем, але можна хоча б "Дмитро" і на "ви"? Це правило хорошого тону", - говорить Тімакова.

Напередодні сам Медведєв зізнався, що перші роки роботи в публічній політиці "був набагато більш вразливим і ставився до підвищеного інтересу до своєї персони більш насторожено і болісно".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...