Суддя Луценка і Тимошенко отримала малюсіньку квартирку від держави

Четвер, 28 березня 2013, 13:54

З суддів Печерського суду, які були залучені до розгляду справ Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, лише Оксана Царевич отримала службову квартиру.

Про це йдеться у відповіді голови суду Інни Отрош на запит "Української правди".

"Печерський районний суд м. Києва на Ваш інформаційний запит від 20.03.2013, отриманий судом 21.03.2013, повідомляє, що судді Кірєєв Р.В., Медушевська А.О., Кицюк В.П., Вовк С.В. службового житла в 2011 – 2013 роках не отримували" , - повідомила Отрош.

"Судді Царевич О.І. надано службову квартиру згідно ордеру на право зайняття службового приміщення від 08.11.2012 площею 34,3 кв. м. у Дніпровському районі м. Києва" ,- сказано у відповіді на запит.

суддя Оксана Царевич
суддя Оксана Царевич

Як відомо, Сергій Вовк, Ганна Медушевська, Оксана Царевич входили в колегію суддів по першій справі Юрія Луценка. Родіон Кірєєв виносив вирок Юлії Тимошенко.

Крім того, Царевич та Віктор Кицюк були слідчими суддями у справі про вбивство Євгена Щербаня, де обвинувачення пред’явлене Юлії Тимошенко.

Як відомо, суддя Тетяна Широян, на яку розподілено справу Юрія Луценка у Вищому спецсуді, отримала квартиру вартістю близько 800 тисяч гривень напередодні Нового року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування