Кличко визнав, що бої в політиці жорсткіші, ніж у спорті

П'ятниця, 29 березня 2013, 10:25

Лідер партії УДАР Віталій Кличко не відповідає на питання щодо президентських виборів  2015 року і заявляє, що для нього важливо змінити ситуацію в країні.

Про це він сказав в інтерв’ю на телеканалі ВВС в рамках програми HARDtalk.

"Зараз зарано говорити про президентство, вибори будуть у 2015 році", - заявив Кличко.

На питання про те, що в політиці, як і в боксі, до такої події треба готовитися заздалегідь і тренуватися, він відповів:

"Для мене не так важлива посада, я хочу зробити зміни в Україні. Бо я її дуже люблю. Якщо ви питаєте про посаду, вона може бути важливою, може бути неважливою. Зараз ми використовуємо кожен крок заради змін. Якщо для цього потрібно стати президентом… давайте побачимо. Зараз зарано говорити".

Ведучій запитав Кличка також про його статки і висловив думку, що Віталій має заробляти більше, враховуючи його участь у боях, у рекламі, тощо.

"Мені немає що приховувати", - сказав Кличко.

"Я отримую гроші і вкладаю їх у нерухомість", - додав він.

Відповідаючи на питання, чи має він багато нерухомості, Кличко відповів: "Не так багато, але достатньо. Якщо я живу у Німеччині, я купую родині будинок, я живу в Україні і купую будинок в Україні".

Відповідаючи на питання ведучого про те, що зараз складається враження, що Кличко більше зацікавлений у політиці, ніж у боксі, Кличко відповів: "Так, це правда".

Він також не відповів на питання про те, чи збирається він залишати бокс, бо не бився вже 6 місяців. "Рішення про пенсію, чи ні я прийму трохи пізніше. І одразу повідомлю", - сказав він.

"Я б'юся кожного дня в Україні, в політиці. Це більш жорсткий бій, ніж у спорті", - додав Кличко

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News