Скандальний мер Сум радить українцям емігрувати

П'ятниця, 29 березня 2013, 12:43

Мер Сум Геннадій Мінаєв порадив молодим людям емігрувати з України.

Про це він сказав в інтерв’ю "Газеті по-українськи".

На питання, у чому українцям бачити перспективу, Мінаєв відповів:

"Раджу всім, хто молодший 35 років, залишати країну. Тут немає жодних перспектив. Проаналізувавши рух країни після помаранчевої революції, бачу небажання політичної еліти змінювати будь-що. Україна — для старих, для таких, як я. Ми доживатимемо тут і намагатимемося щось зберегти".

Одним з негативних сценаріїв для України Мінаєв бачить у поверненні в Радянський Союз.

"Це єдина реальна дорожня карта, яку намагаються втілити. От я й кажу: всі, хто хочуть жити в нормальній демократичній країні, де кожен відповідає за себе, мають їхати звідси", - сказав він.

На думку Мінаєва, Україну "врятують або ж загублять олігархи".

"Якщо вони зрозуміють, що об'єднання з Росією призведе до їхньої загибелі, то потягнуть нас до Європи. А інакше їх з'їдять. Маю на увазі Ахметова, Коломойського, Пінчука, Фірташа й усіх за списком "Форбса", - сказав він.

На питання, чи можливі, на його думку, масові протести в Україні, Мінаєв відповів: "Народ уже нікуди не піде. У найближчі десятиріччя — точно. Мене, наприклад, трактором на жоден Майдан не затягнеш".

Мінаєв відомий своїми нецензурними висловлюваннями.

Зокрема, він грубій формі розкритикував проект Держбюджету на 2012 рік.

"Те, що планується прийняти, це "п" і три крапки! Буде повний "п ... "! Було, було, але такого проекту бюджету ще не було", - обурився Мінаєв на нараді в мерії.

Перед цим Мінаєв на своїй сторінці в Facebook нецензурно вилаявся на адресу ведучих одного з розважальних телешоу.

Крім того, у лютому Сумська міськрада підтримала пропозицію пропозицію Мінаєва про знесення в місті всіх пам'ятників Леніну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування