Президент вразив Миколаїв кортежем

Четвер, 11 квітня 2013, 15:30

Кортеж президента Віктора Януковича, який приїхав у четвер до Миколаєва, складався зі 17 автомобілів.

Його зняв на відео кореспондент "Новости-N".

Першим у кортежі рухався "Фольксваген Пасат" спецпідрозділу ДАІ МВС України, слідом, на відстані приблизно 50 метрів, – ще один ДАІшний автомобіль "із блимавкою".

Далі йшла основна колона: кілька мікроавтобусів "Фольксваген", "Шевроле", три автомобілі "Тойота Ленд Крузер", легковий "Мерседес", за ним іще один автомобіль ДАІ, два мікроавтобуси "Мерседес Віто", два "Мерседес Спринтер", "Тойота Камрі", "БМВ Х5" і ще один мікроавтобус. Замикав колону автомобіль ДАІ.

На час проїзду президента проспект Героїв Сталінграда був перекритий для руху транспорту, колона автомобілів рухалася, у тому числі, й зустрічною смугою.

Тим часом, на площу перед будівлею Миколаївської облдержадміністрації прийшли близько тисячі людей, щоб зустріти Януковича.

За словами кореспондента, у якості "масовки" для зустрічі президента цього разу не стали залучати студентів миколаївських ВУЗів – основну масу "зустрічальників" становили люди, привезені з різних районів міста Миколаєва й області.

"Завдання по явці" отримали всі четверо голів адміністрацій районів міста, а також голови РДА Миколаївської області, пише видання.

З тильної сторони будівлі ОДА, а також на прилеглих вулицях вишикувалися кілька десятків автобусів і маршруток, на яких привезли "групу привітання". 

Під час перебування президента в Миколаєві всі служби працювали в екстреному режимі, починаючи від Державтоінспекції й закінчуючи Держслужбою з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

У кожному дворі навколо реабілітаційного центру й обладміністрації були співробітники ДСНС і пожежні машини. Крім того, біля кожної групи рятувальників було вдвічі більше співробітників міліції, зазначає миколаївський сайт.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:00
Пошук мін за допомогою дронів: українські розробники випробували сенсорні технології 
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
15:33
"Укрнафта" розпочала ребрендинг мережі АЗС Glusco
15:32
Туск після переговорів зі Шмигалем: Ми близькі до вирішення проблем  
15:27
Цього року планується запустити залізничний маршрут з Києва до Кошице
15:27
РФ створює нову адмінеліту на окупованих територіях України – розвідка Британії
Усі новини...