Янукович про опозицію: нехай вони самі собі шиї ламають

Четвер, 11 квітня 2013, 16:28

Президент Віктор Янукович заявляє, що йому як громадянину, набридла відкрита брехня й обман простих людей популістами.

На нараді з адміністративно-господарським активом Миколаївської області Янукович, говорячи про економічну ситуацію в країні, закликав владу "цілодобово шукати відповідальних".

На запитання про те, як поліпшити життя людей, він відповів:

"Я не буду критикувати опозицію, не буду говорити про неї… мені, як людині, як громадянину, не як президенту, набридла… відкрита брехня популістів, відкритий обман. Мені набридло дивитися на те, як політики знущаються, просто знущаються із простих людей", - сказав Янукович.

Він допустив, що із цієї причини він зайнявся політичною діяльністю.

"Я не думав, що мене так втягне в політичну гру. Я думав трошки попрацювати в Донецькій області. Думав, як говориться, допоможу, важка була ситуація", - розповів глава держави.

При цьому президент відзначив, що висновки про дії опозиції має зробити народ.

"А що там кажуть популісти зараз – це їх справа, нехай люди роблять висновки. Я думаю, що народ у нас мудрий і він розбереться, хто є хто", - підкреслив президент.

"Я кілька разів говорив, я теж відповідав на це питання – народ розжене… нехай вони самі собі зламають шиї на цьому, їм люди допоможуть. Як кажуть, ми все рівні перед Богом, і нехай кожний за себе відповість", - сказав Янукович.

Українські новиниІнтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News