Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Тимошенко приїхали Луценко, Яценюк і Турчинов. Тюремники обурились

П'ятниця, 12 квітня 2013, 11:07

Державна пенітенціарна служба повідомляє, що Юлія Тимошенко замість поїздки в суд запланувала проведення партійної наради.

Про це йдеться в її заявах від 11 квітня на ім’я керівництва Качанівської виправної колонії, повідомляє прес-служба ДПТС.

"В одній із своїх заяв засуджена Ю. Тимошенко зазначає, що відмовляється їхати до Київського районного суду м. Харкова на засідання, що заплановане на 12 квітня, бо "не має бажання наносити шкоду своєму здоров’ю", - пише ДПТС.

"Але в той самий час, у іншій заяві, вона вимагає від пенітенціарної служби забезпечити її побачення з А. Яценюком, Ю. Луценком та О. Турчиновим, час проведення якого Тимошенко призначила на 10 годину 12 квітня п.р", - додали в прес-службі.

При цьому вважаємо за необхідне зазначити, що жоден із запрошених засудженою до себе на зустріч до керівництва пенітенціарної служби із запитами на побачення з Тимошенко письмово не звертався, додали у повідомленні.

Не відомо, чи допустять соратників Тимошенко до неї.

Між тим до лікарні Укрзалізниці, де перебуває Тимошенко, прибули Юрій Луценко й один із лідерів Батьківщины Олександр Турчинов, повідомляє "Харьков. Комментарии".

Біля входу на територію ЦКБ їх зустрів лідер фракції "Батьківщина" у Верховній Раді Арсеній Яценюк, який приїхав раніше.

Луценко, Яценюк і Турчинов приїхали до Тимошенко. Фото Главное
Луценко, Яценюк і Турчинов приїхали до Тимошенко. Фото Facebоok  Арсена Авакова

Прихильники екс-прем'єра, що чергують під лікарнею, зустріли Луценка привітальними вигуками: "Юра в Харкові!", "Луценко, Харків вітає тебе".

Разом з Луценком й Турчиновим також приїхав депутат Арсен Аваков.

С станом на 11:03 Яценюк, Луценко й Турчинов пройшли на територію ЦКБ №5.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування