Луценко готовий стати польовим командиром

П'ятниця, 12 квітня 2013, 11:45

Екс-глава МВС Юрій Луценко планує надати парламентській опозиції допомогу в організації польової діяльності.

Про це він повідомив в інтерв'ю ZN.UA.

"Готовий посприяти створенню ефективної програми дій, чіткої взаємодії структур на місцях. Це робота на перспективу, оскільки щирою розраховую, що до осені масова протестна кампанія має одержати новий імпульс", - сказав він.

"З деякими лідерами парламентських політичних сил я вже обговорював цю ідею, з деякими маю намір поговорити в найближчий час", - заявив Луценко.

Опозиціонер висловив сподівання, що в нього буде можливість озвучити цю пропозицію в розмові з Юлією Тимошенко.

"Якщо лідери опозиційних парламентських партій довірять мені мандат координатора польової роботи, готовий використовувати весь свій, досить багатий досвід. Зайве казати, що вміння й знання таких людей, як Безсмертний, Стецьків і Філенко, у подібній справі важко переоцінити", - відзначив він.

При цьому Луценко не схильний перебільшувати значення останніх акцій опозиції: "Правильно, що мітинги йдуть. Хоча неправильно, що їх назвали повстанням, подібна  інфляція слів страшніша за інфляцію грошову. Повстання не проводять у вихідні дні за заздалегідь оголошеним графіком".

"Відразу хочу обмовитися, що не ідеться про спішну підготовку нової революції, негайної організації нового Майдана. Час вимагає нових підходів, нової якості опозиційної діяльності. У першу чергу, — створення плану побудови нової країни", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування