Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: Не вірте жодному слову пенітенціарної служби

П'ятниця, 12 квітня 2013, 15:31

Відмовляючи екс-прем'єру Юлії Тимошенко в короткостроковому побаченні з соратниками, влада намагається зламати її.

Таку думку висловив екс-глава МВС Юрій Луценко, передає Інтерфакс-Україна.

"На сьогодні будь-який ув'язнений, законно чи незаконно, як Тимошенко, має дуже мало прав", - зазначив він.

"Але ці базові права визначено: право на дзвінок - у Тимошенко його немає; право на побачення раз на місяць із будь-якими трьома людьми, яких вона визначає, - такого права не має, і право на довгострокове побачення з рідними. На щастя, з боями до неї допустили дочку", - сказав він.

"Фактично ми бачимо грубе позбавлення Тимошенко її прав для того, щоб її зламати. Я все це пройшов, я знаю, що Юлія Володимирівна не зламається і залишиться вільною людиною і нашим лідером навіть у такій ситуації", - сказав Луценко журналістам у п'ятницю в Центральній клінічній лікарні №5, де проходить курс лікування Тимошенко.

Він закликав не вірити заявам Державної пенітенціарної служби щодо Тимошенко.

"Я прошу вас, не вірте жодному слову пенітенціарної служби - вона тупо бреше, тупо виконує політичне замовлення", - наголосив Луценко.

Він нагадав як голодував сам, а співробітники колонії запевняли, що він "їсть червону рибу з пиріжками", та заперечували наявність у нього проблем зі здоров'ям.

"Вони розповідали, що я не голодую... Щоправда, в результаті я скинув 23 кілограми й потрапив до реанімації. Розповідали, що я з кожним днем живіший за всіх живих, але мені на вівторок заплановано другу операцію", - сказав Луценко.

Коментуючи транспортний колапс, який спостерігається в п'ятницю в Харкові, екс-глава МВС сказав:

"На жаль, в Харкові в цьому плані нічого не змінилося. Як не було свободи на площі Свободи в 2007-му, так її досі немає в усьому Харкові. Але це ознака страху, ознака того, що влада боїться людей, а значить, лідери опозиції, які пішли до людей, на правильному шляху, і я їх у цьому підтримую".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування